Rezultatele cautarii tale

Profesori de religie si arte

Bogdan Ionescu
Profesor religie

Citeste mai mult ➜

Ionuț Dincă
Profesor religie

Citeste mai mult ➜

Mican Cristian
Profesor arte

Citeste mai mult ➜

Prezentare generala

Grupul de lucru al profesorilor de religie și arte are permanent în vedere ca obiective perfecţionarea metodelor şi mijloacelor de predare – învăţare în cadrul orelor de limba latină, desen, religie, educaţie muzicală, educaţie plastică, prin creşterea eficienţei activităţilor didactice.

La limba latină, doamna profesor Cucu Gheorghiţa a organizat la nivel judeţean concursuri şcolare: „Lumea romanică”, „Dialog latin”, „Certamen Ovidianum Ponticum”, olimpiadele şcolare, „Certamen Mythologicum”, dar şi o întâlnire de suflet „Din istoricul Colegiului Ion C.Brătianu”, cu absolvenţi de elită ai colegiului.

La religie, domnul profesor Pascu Vicenţiu a organizat Simpozionul Interjudeţean „Şcoala, Familia, Biserica – Spaţii de cunoaştere a valorilor spirituale ale românilor”, Conferinţa Internaţională „EDU – WORLD 2008”, „Educaţia faţă în faţă cu problemele lumii contemporane”, ”Valori cultural – religioase la Ansamblul Brătienilor”.

Domnul profesor Ionescu Bogdan Marius a organizat Concursul religios „Lumină lină” şi „Strategii de identificare şi prevenire a tulburărilor de comportament la adolescenţi”.

Doamna profesoară Cosmescu Maria a participat cu elevii corului Colegiului la „Festivalul de colinde” la Reuniunea Corurilor din judeţul Argeş, a înscris corul în Corala din România. A participat cu corul Colegiului in Republica Moldova şi Grecia, la concursul „Euro – Hora” unde a obţinut numeroase premii şi medalii.