Rezultatele cautarii tale

Consiliere psihopedagogica

Postat de admin in data de 21 ianuarie 2021
| 0

SUPORT EMOȚIONAL PENTRU ELEVI,CADRE DIDACTICE SI PARINȚI ÎN CONTEXTUL ACTUAL

Întreaga noastră comunitate a fost afectată de pandemia COVID-19. Acest virus ne-a obligat să ne schimbăm întregul mod de viață, inclusiv modul în care lucrăm, învățăm și socializăm. Ca urmare, anul școlar 2020-2021 este dificil pentru mulți elevi, profesori și părinți , care pot prezenta anxietate, stres și disconfort. Este posibil ca unele persoane să necesite sprijin suplimentar pentru a restabili un sentiment de conexiune și siguranță în mediul social și școlar actual.

Cabinetul de psihopedagogie al C.N. ”Ion C. Brătianu”, prin psiholog Mihaela Bălașa, este disponibil pentru a sprijini elevii, familiile și cadrele didactice în această situație solicitantă prin:

  • Suport individualizat(telefonic sau online) pentru elevii care au nevoie de sprijin suplimentar datorită impactului COVID-19 și a altor forme de traume pe care le-ar fi putut experimenta în timpul închiderii școlii.
  • Suport individualizat(telefonic sau online) pentru profesorii care au dificultați de natură emoționala sau care doresc să afle opinia unui psiholog cu privire la o situație școlară sau personală.
  • Sesiuni online pentru părinți pentru a împărtăși strategii de învățare online, dezvoltare socio-emoțională, metode si tehnici de comunicare eficientă cu adolescenții, mediere in caz de conflict, suport emoțional.
  • Sesiunile sunt gratuite!
  • Psiholog Mihaela Bălașa, telefon 0721374416

Detalii aici sau aici.